logo Aqua Lingua Colon Hydrotherapy
   
     
  WELKOM  
 
COLONHYDROTHERAPIE
 
AQUA LINGUA
     
 
 
     
  Deze website  
     
 

Deze website is voor aankomend en oudstudenten in deze therapie.

Meer weten over Colon hydrotherapie als cliënt?
Bezoek de website colonhydrotherapie.nl

 
     
 


AQUA LINGUA

Oosteinde 179
NL-2611 VD  Delft
Nederland

TEL
+31 15 214 42 21
info@aqua-lingua.eu

 
     
     
 

Nieuws

Accreditatie

De opleiding colonhydrotherapie van Aqua Lingua is geaccrediteerd als HBO opleiding door KTNO (BATC) en door de HBO beroepsvereniging VIV-Nederland. De NWP en SRBAG hebben de opleiding geaccrediteerd als nascholing.

 
     
     
     
 
 

Wat is Aqua Lingua?

Het werken met colonhydrotherapie is het werken met water. De darm wordt door het water gereinigd. Water doet meer.

 

Image of Circles

De opleiding voor bewuste therapeuten

Aqua Lingua wil therapeuten opleiden die mensen kunnen begeleiden tot algehele gezondheidswinst; niet alleen de hoofdklacht moet verdwijnen, maar een integrale grotere vitaliteit moet ontstaan door te werken op lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak. Gestreefd wordt dat clienten mede door bewustwording stabieler in het leven staan.

Colonhydrotherapie is een belangrijke schakel in het verbeteren van de gezondheid. De therapie wordt ondersteund met voedingsadviezen en kruiden.

Aqua Lingua helpt je als aankomende therapeut bewust te worden van en inzicht te krijgen in je eigen functioneren en de houding naar de (toekomstige) client.

Aqua Lingua, Center For Colon Hydrotherapy Education, staat voor de bewustwording van het effect van het gebruik van water om de darmen te reinigen.

 

Image of Circles

Aqua Lingua, de taal van het water

Als colonhydrotherapeut ben je bezig met water. De manier waarop je het water gebruikt en aanbiedt aan de cliënt is van groot belang over hoe het wordt ontvangen en op welke manier de behandeling verloopt. Je moet als het ware de juiste taal spreken.

Tijdens de opleiding wordt hieraan veel aandacht aan besteed. De studenten wordt geleerd met de SlowFlo® methode te werken. Het water wordt op een rustige manier aan het lichaam aangeboden zodat het zijn werk goed kan doen in de darm. Door deze methode wordt het zenuwstelsel ondersteund waardoor stress van het dagelijks leven en vastgezette emoties losgelaten kunnen worden.

Tijdens de opleiding word je opmerkzaam gemaakt welke rol het water in het lichaam heeft. De cliënt , de machine en jijzelf zijn tijdens de behandeling één geheel, waarbij het water het communicatiemiddel is.

 

>> terug naar boven

 

Image of Circles

De stroming van het water

Water kan ook informatie in zich opnemen. Zelfs gedachten die je met het water meegeeft, veranderen de vorm van het water. De homeopathie is hierop gebaseerd. Dat klinkt misschien zweverig. Gelukkig zijn er altijd mensen die dat proberen aan te tonen en de Japanner Masaru Emoto legde het op beeld vast (De boodschap van water, Emoto, Masaru, uitgeverij  Ankh-Hermes).

Water stroomt, brengt dingen in beweging. Zodra water de darm wordt ingebracht komt alles in beweging. Er ontstaat een golfbeweging die verder reikt dan de darm. Ook emoties komen in beweging. In de opleiding krijg je zelf een aantal behandelingen waardoor het leer- en ervaringsproces samen komen.

Hierdoor ervaar je zelf ten diepste wat een darmreiniging met je doet en leer je dat naar je toekomstige cliënt en te vertalen.

 

>> terug naar boven

   
     
  Opleiding Therapeut  
     
     
  DOEL VAN DE STUDIE  
 
  STUDIEGIDS
 
     
 
 
 
     
 

 
 

 
 

 
     
 

Niets op deze website mag gebruikt of verveelvoudigd worden zonder toestemming van de eigenaar.
Bijgewerkt: 16-10-2015

 

Bezoekinformatie
 
     
 

 
     
  logo  
ADDRESS Oosteinde 179 - NL-2611 VD Delft - Nederland PHONE +31 15 214 42 21 - KvK 27301368
E-MAIL info@aqua-lingua.eu LID I-ACT LEES DE DISCLAIMER!